top of page
Blue Skies

Trudevangkroken 25

Utviklingseiendom tilbaketrukket i rolige omgivelser på Stabekk/Jar

291321.JPG

Prisantydning: 18,9 millioner

Kort fortalt

Utviklingseiendom med eksisterende bolig og stort potensiale selges på Stabekk/Jar. Med eneboligen følger en stor eplehage med boltreplass for store og små. Hagen er en liten oase med frukttrær, bærbusker og muligheter for grønnsakshage. Ellers består eiendommen av en solrik tomt på 1822 kvm. Dette er en sjelden mulighet med stort potensiale. Så godt som ingen biltrafikk og flere barnefamilier i veien. Det er gangavstand til Jar, Stabekk og Ringstabekk skole, barnehager, buss og dagligvarebutikker.

Den eksisterende boligen går over to plan. Huset har bl.a. en romslig stue/spisestue med peis og kamin, 4 soverom, 2 bad, gjestetoalett, eget vaskerom og kjøkken. Egen inngang til hybeldel med oppholdsrom, lite kjøkken og toalett. Kjellerstue og boder i underetasjen. Det er utganger til hagen på flere sider, med solrike og lune uteplasser. Privat adkomstvei med garasje og oppstillingsplasser på gårdsplass.

Vedlagt i salgsoppgaven har også selger lagt til illustrasjoner og skisser fra arkitektfirmaet Nord Arkitektur AS som viser potensialet på eiendommen. Det er prosess for å søke om delingstillatelse og rammetillatelse for en ny bolig. Med de nye rammetillatelsene kan den store eiendommen oppdeles og en enebolig med tilhørende garasje føres opp. Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon vedrørende eiendommens potensial!

Nøkkelinformasjon

Eiendommen er beliggende i attraktivt og barnevennlig villaområde på Stabekk. Selve boligen ligger rolig og skjermet til i en trivelig privat vei. Området er idyllisk og er perfekt for en aktiv familie som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et stille og rolig boligområde!!
 

God adkomst til boligen via stikkvei med adkomst fra Skogveien på andre avkjørsel fra Bærum frikirke. Boligen ligger ideelt til og er perfekt for en aktiv familie som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et stille og rolig boligområde!

  • Eierform Eier:       (Selveier)

  • Boligtype:              Enebolig

  • Soverom:              4

  • Primærrom:          177 m2

  • Bruksareal:           207 m2

  • Byggeår:              1963

  • Kommunenr:        3024

  • Gårdsnr:               17

  • Bruksnr:                622

Sign me up!
8398283.JPG

Registrer for å motta komplett salgsoppgave

bottom of page