Blue Skies

Fjellstuveien 13B

Ny pris! Utviklingseiendom på Stovner - Søknad om rammetillatelse for for 3 boliger sendt inn

2947394792.jpg

Prisantydning: 8,9 millioner

Kort fortalt

Eiendommen ligger i et familievennlig område med gode turmuligheter og alle fasiliteter storbyen har å tilby kun en kort kjøre eller gåtur unna.

Det er søkt om rammetillatelse for oppføring av tre nye boliger på eiendommen og rivning av eksisterende. Selger har hyrt inn arkitektfirmaet Brandt for å tegne de nye boligene og sende inn søknaden om rammetillatelse.

Tomten er stor nok til å huse tre boliger, og bekvemt med plass. I arkitektfirmaet Brandts skisser er det lagt opp til at de tre kjedede boenhetene vil stå over tre plan med garasje i underetasjen, flotte bruksarealer i første og soveværelser i andre. Se salgsoppgaven eller bilder for mer informasjon.

Nøkkelinformasjon

Eiendommen er beliggende i attraktivt og barnevennlig villaområde på Gamle Stovner øverst i Groruddalen - nord i Oslo. Fjellstuveien 13B har en fin og sentral beliggenhet i enveiskjørt gate. Eiendommen har stor tomt med gode solforhold, flott utsikt og et stort potensial.

God adkomst til boligen via egen oppkjørsel og med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon ( både Tog, T-bane og buss ). Samt gangavstand til Stovner sentrum med matbutikker og allsidige fasiliteter! Ideelt for småbarnsfamilier som vil være midt i smørøyet men samtidig nyte nabolagsroen!

Boligtype:           Enebolig

Eieform:             Bolig Eier (Selveier)

Soverom:            3

Primærrom:       174 m²

Bruksareal:         207 m²

Etasje:                 3

Byggeår:             1959

Energimerking:  G - Oransje

Tomteareal:        1109 m² (eiet)

Grunnflate:          229 m²

Formuesverdi:    1 660 621 kr

Omkostninger:    225 244 kr

Totalpris:              9 125 244 kr

Kommunale avg: 21 500 kr per år

 
Fasade vest.JPG

Registrer for å motta komplett salgsoppgave